Rentall Nederland staat stil bij uw verdriet, daarom bieden wij u aan om afscheid te nemen van uw geliefde op eigen locatie.

Rentall Nederland merkt dat het leven ons in een sneltreinvaart voorbij raast, dit geld ook zo voor het afscheid nemen. Men krijgt niet meer de tijd om dit te doen op eigen wijze, Aula`s zijn vaak kil en koud en je hebt vaak maar een bepaalde tijd voordat de volgende komt. Bij Rentall Nederland is tijd geen probleem u bepaald wat de duur is van het afscheid van die dag. 

Styling op locatie naar wens, om de perfecte ambiance te creëren hoe u geliefde was. 

Rentall Nederland gaat met u zitten hoe u graag de styling wilt, en wij zorgen er voor dat dit zo gemaakt wordt. voorafgaande de gehele seremonie krijgt u de gelegenheid om de puntjes op de i te zetten. Rentall Nederland geeft gepast advies indien u dit op prijs stelt.

Rentall Nederland levert ook uitvaarten compleet geregeld, met grafmonument en onderhoud hiervan. vraag naar de voorwaarden hiervan.

Catering op de uitvaart naar uw wensen.

Rentall Nederland beseft zich dat vaak koffie, thee en sloffe cake. Niet het gespreks- onderwerp moet zijn op de uitvaart van uw geliefde. Met deze reden willen wij dan ook met u kijken wat u geliefde symboliseert. At u geliefde altijd een balletje gehakt met mosterd en dronk hij een pilsje is het misschien mooi om dit ook als afsluiting te gebruiken en op uw geliefde te proosten.

Complete betaaldbare caterings pakketen naar uw wensen. ( vraag naar de voorwaarden )  

E-mailen
Bellen