Geniet bij ons van uitstekende dienstverlening, topkwaliteit catering en betaalbare prijzen. van trouwlocatie groningen tot goedkope partytent en van barbecue groningen tot versiering bruiloft. 

Door onze uitgebreide samenwerking`s partners en professionele communicatie zijn wij Rentall Nederland het Unieke Concept van 2019. Onze geselecteerde partners zijn : Brasserie La Vache te Veendam - Catering Knoalster Lorelei te Stadskanaal - Art Rosana te Zuidbroek - DB Soundsystems te Veendam. 

Hoezo de Goedkoopste en de meest uitgebreide dienstverlening van Noord Nederland!  ( goedkope partytent, trouwlocatie groningen, barbecue groningen, tuinfeesten en respectvolle uitvaart mogelijkheden in eigen tuin.

Rentall Nederland hanteert geen duur personeel, lease auto`s, grote en dure loods of kopen producten op afbetaling. Nee dat willen wij niet.  Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze uitgebreide en betrouwbare dienstverlening is dan ook mede mogelijk door onze partners. Ons motto '' gunnen moet je kunnen '' hierdoor helpen wij elkaar.

Voorbeelden van uit de praktijk :

Bruiloft van Jan en Simone, 10 jaar al een stel baby op komst en hebben besloten om te gaan trouwen. Nu zoals men weet gaat men op zoek naar Jurk, trouwlocatie groningen, goedkope partytent, corsages, Dj etc etc. in een willekeurige volgorde. dit zorgt in de meeste gevallen voor veel stress. Leverancier 1 heeft het ene en leverancier 2 heeft het andere, communicatie is al een moeilijk laat staan met nog meer leveranciers. dan nog niet gesproken de stress die een baby levert die op komst is. Genieten is er niet meer bij en stress ligt op de loer!  ( Weetje : Stress is een slechte raadgever en erg ongezond, voorafgaande trouwen noemt men dit ook wel in de volksmond '' Koude voeten '' ) 

Werkwijze Rentall Nederland : Jan & Simone zijn al 10 jaar bij elkaar en begrijpen dat naast het krijgen van een kindje, trouwen belangrijk is en willen dan ook genieten van de weg er naar toe. Jan stuurt Rentall Nederland een mail met de vraag of hij informatie kan krijgen wat Rentall Nederland voor hun kan doen. Ze krijgen een mail terug met de vraag of ze op bezoek kunnen komen om het mondeling door te spreken, wensen aan te horen, budget te bespreken. ( Weetje : Veel leveranciers geven alleen een prijs en op basis daarvan moet je een keuze maken, Trouwen is een Uniek en een Bijzondere gebeurtenis. Vertrouwen is hierbij essentieel. Dit is onmogelijk op te bouwen als een leverancier geen tijd neemt om naar u wensen te luisteren of de tijd neemt om zijn klanten te begrijpen. ) Hierna wordt er via de mail een prijs en specificatie afgegeven. om compleet te ontzorgen bieden wij een prijs aan van A tot Z. waarbij de klant de mogelijkheid heeft om weg te strepen wat hun in eigen beheer willen houden. Jan en Simone kiezen er voor om stress vrij naar hun grote dag te zweven. Rentall Nederland zal 8 maanden alvorens met de klanten een planning maken en deze maandelijks met elkaar door spreken. Rentall regelt achter de schermen met goedkeuring een trouwlocatie groningen, goedkope partytent, catering, versiering bruiloft etc etc. Jan en Simone genieten van elk moment hebben geen stress en houden toch controle. 

 

Rentall Nederland staat garant voor een stress vrij evenement of gelegenheid. Alles van A tot Z geregeld. goedkope partytent - barbecue groningen - trouwlocatie groningen - trouwversiering.


E-mailen
Bellen